vv-vivapo

nageba00vv-vivapo is een club vrienden van vivapo die interesse hebben voor activiteiten die mij tot op heden inspireerden voor ’t SchrijfNest op verplaatsing.
Als vriend van vivapo kan je via een speciaal formulier (onderaan deze pagina) suggesties bezorgen om onderstaande lijst aan te vullen en/of mee te delen dat jouw naam als contactpersoon bij een activiteit mag worden vermeld.

PRAKTISCH:
– Klik op een koppeling voor meer informatie over de activiteit.
– Bevat de contactpersoon een koppeling, dan kom je zo bij een aankondiging op de website van vivapo.
– De datum bij ‘laatst gewijzigd‘ wordt aangepast bij iedere wijziging van deze pagina.

vivapo, vv-vivapo noch de contactpersoon kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of annuleringen.

TIPS:
– bezoek regelmatig het tabblad vv-vivapo waar mogelijke activiteiten worden gesuggereerd
– ‘volg‘ de website van vivapo om via mail verwittigd te worden telkens er een activiteit op deze website wordt aangekondigd.

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) in ons land heb ik beslist om vanaf morgen (13 maart) tot 3 april de ‘suggesties’ voor activiteiten te verwijderen.

Viviane Van Pottelberghe
laatst gewijzigd: 15 maart 2020

Suggesties: 

  • Op woensdag 1 april van 19u tot 21u geeft Joey Brown een lezing over ‘Schrijven naar Bewustzijn in Hof van Watervliet te Brugge
  • Op zaterdag 11 april van 10u30 tot 17u begeleidt Joey Brown een schrijf- en stiltedag in de Abdij van Postel te Mol
  • Op donderdag 27 augustus van 11u tot 16u begeleidt Viviane Van Pottelberghe het jaarlijks SchrijfBuffet© (& Potluck brunch) op Reedpool te Ruiselede – contactpersoon: Viviane Van Pottelberghe