’t SchrijfNest in tVaartje – oogst 20 juli

het regent het regent veel het regent overvloedig het regent onophoudelijk het water het water stijgt het water stijgt nog meer het water staat tot aan de lippen weggeslagen weggeslagen muren weggeslagen wegge dijken en huizen weggeslagen plannen en dromen rouw rouw in Wallonië rouw Vlaanderen het land in diepe rouw

Leden van de FB groep ’t SchrijfNest Online schreven een tekst recht uit het hart om hun solidariteit te tonen met al wie getroffen werd door de watersnood in ons land. Op 20 juli – dag van nationale rouw – kregen de schrijfsels een plaatsje in de boomgaard van tVaartje te Lissewege.

De teksten van Chantal, Crien, Debora, Gerda, Johan, Jocelyne, Linda, Marc, Marilyn, Maudy, Monik, Stefaan, Tini en Viviane vind je in willekeurige volgorde in onderstaande montage. Tot eind augustus vind je ze ook nog in de witte lantaarns in de boomgaard van tVaartje

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en steenmuur
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis

Een dankbare groet,
Viviane Van Pottelberghe

25/7/2021
foto’s: ©vivapo

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

2 gedachten over “’t SchrijfNest in tVaartje – oogst 20 juli”

  1. Pakkende en aangrijpende ingezonden en deelnemende teksten, de een al wat diepgevoeliger dan het andere. Chapeau aan allen die op deze wijze hun eerbied en steun betuigen.
    De natuur is onverbiddelijk, en dit soort fenomeen komt eens om de 100 jaar voor. Alhoewel de opwarming een nefast kantje heeft in heel deze waterpartij. Doch ja, iedereen wil blijven rijden met de wagen, iedereen wil blijven verre reizen vliegen, iedereen wil blijven surfen op het net, iedereen wil warm water en verwarming in huis…
    We zullen met zijn allen fameus moeten inbinden om nog een kans te maken… heel misschien.

    Geliked door 1 persoon

Ik kijk uit naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: