Mijmeren in de natuur – uitnodiging 16/2/2021

schrijfwandelen met Viviane
dinsdag 16/2/2021
met een gratis draaiboek en een
forum voor creatieve oogst

In stilte wandelen in de natuur nodigt mij uit om in mijn centrum te komen, naar binnen te gaan en aanwezig te zijn bij wat is en om mij te laten inspireren en dragen door de natuur.

De veiligheidsmaatregelen in het voorjaar van 2020 leidden mij naar een nieuwe formule om van op afstand stilte-zoekers in Vlaanderen en Nederland te begeleiden aan de hand van een draaiboek met enkele reflectie-oefeningen. Stap voor stap heeft dit initiatief geleid tot schrijfwandelen met Viviane en vandaag tot individueel en toch samen ..

Mijmeren in de natuur met poëzie op zak

Wat je kan verwachten:
– op dinsdag 16 februari maken geïnteresseerden alleen of in hun bubbel een wandeling, bij voorkeur (want een ander moment kan ook) tussen 14 en 16u en in de natuur
– ik voorzie opnieuw een kort draaiboek met aandachtsoefeningen voor onderweg en een creatieve opdracht voor thuis
– dit draaiboek wordt gratis aangeboden voor wie een deel van haar/zijn oogst van de dag wil delen op vivapo’s blog; daar kan je trouwens de oogst aan poëtische teksten en collages van vorige stilte-wandelingen bekijken
– het is mijn bedoeling om ons die dag met elkaar, met de natuur en met poëzie te verbinden, over grenzen heen …

Spreekt deze formule jou aan? Maak gebruik van onderstaand formulier, dan bezorg ik het draaiboek via mail, uiterlijk op 15 februari.

Een verbindende groet, Viviane Van Pottelberghe

foto’s: ©archief vivapo
Laatste wijziging: 8/2/2021

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

2 gedachten over “Mijmeren in de natuur – uitnodiging 16/2/2021”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: