Mijmeren in de natuur – uitnodiging 19/1/2021

schrijfwandelen met Viviane
dinsdag 19/1/2021
met een gratis draaiboek en een

forum voor creatieve oogst

In stilte wandelen in de natuur nodigt mij uit om in mijn centrum te komen, naar binnen te gaan en aanwezig te zijn bij wat is en om mij te laten inspireren en dragen door de natuur.

De veiligheidsmaatregelen in het voorjaar van 2020 leidden mij naar een nieuwe formule om van op afstand stilte-zoekers in Vlaanderen en Nederland te begeleiden aan de hand van een draaiboek met enkele reflectie-oefeningen. Stap voor stap heeft dit initiatief geleid tot individueel en toch samen… schrijfwandelen met Viviane (*).

Wat je kan verwachten:
– op dinsdag 19 januari maken geïnteresseerden alleen of in hun bubbel een wandeling, bij voorkeur tussen 14 en 16u en in de natuur
– ik voorzie opnieuw een kort draaiboek met aandachtsoefeningen voor onderweg en een creatieve opdracht voor thuis
– dit draaiboek wordt gratis aangeboden voor wie een deel van haar/zijn oogst van de dag wil delen op vivapo’s blog; daar kan je trouwens de schrijfoogst en de oogst aan collages bekijken van de vorige stilte-wandeling
– het is mijn bedoeling om ons die dag met elkaar en met de natuur te verbinden, over grenzen heen.

Spreekt deze formule jou aan? Maak gebruik van onderstaand formulier dan bezorg ik het draaiboek via mail, uiterlijk tegen 17 januari.

Een verbindende groet, Viviane Van Pottelberghe

foto’s: ©archief vivapo
Laatste wijziging: 17/12/2020

(*) Jannie van Maldegem (die zelf schrijfworkshops en stiltewandelingen begeleidt) vermeldde het woord schrijfwandelen met Viviane in één van haar nieuwsbrieven.

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

Eén gedachte over “Mijmeren in de natuur – uitnodiging 19/1/2021”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: