Mijmeren in de natuur op 17/11/2020

In stilte wandelen in de natuur nodigt je uit om in je centrum te komen, naar binnen te gaan en aanwezig te zijn bij wat is, eenvoudig zijn en laten zijn, je laten inspireren en dragen door de natuur.

dinsdag 17/11/2020 – van 14u tot 16u
met een gratis draaiboek en een

forum voor creatieve oogst

Ik bedacht vorige maand een nieuwe formule voor Mijmeren in de natuur: van 14u tot 16u wandelde ik in stilte, alleen. Op hetzelfde moment stapten ook andere stiltezoekers mee. Zij ontvingen een kort draaiboek met een aandachtsoefening voor onderweg en een creatieve opdracht voor thuis. Dat maakte het mogelijk dat wij ons die dag met elkaar en met de natuur konden verbinden.

Op dinsdag 17 november wil ik dit initiatief herhalen en voorzie ik opnieuw een kort draaiboek dat gratis wordt aangeboden voor wie een deel van haar/zijn oogst van de dag wil delen op een persoonlijke blog en/of Facebook profiel en/of op de blog ’t SchrijfNest.

Spreekt deze formule jou aan? Op eenvoudig verzoek bezorg ik jou het draaiboek via mail, uiterlijk tegen 15 november.

Een hartelijke groet, Viviane Van Pottelberghe

foto: ©vivapo
Laatste wijziging: 5/11/2020

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

Eén gedachte over “Mijmeren in de natuur op 17/11/2020”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: