Mijmeren in de natuur op 20/10/2020

In stilte wandelen in de natuur nodigt je uit om in je centrum te komen, naar binnen te gaan en aanwezig zijn bij wat is, eenvoudig zijn en laten zijn, je laten inspireren en dragen door de natuur.

Het was mijn bedoeling om op dinsdag 20 oktober samen met vrienden van ’t SchrijfNest in stilte te wandelen op de Schobbejakshoogte te Sijsele.

Uit zorg voor anderen en voor mezelf zal ik echter de volgende maand alle sociale contacten mijden die niet noodzakelijk zijn. Dit betekent onder meer dat Mijmeren in de natuur dinsdag a.s. NIET op de gebruikelijke manier zal plaatsvinden. Ik heb een voorstel!

Dinsdag a.s. ga ik van 14u tot 16u alleen op stap in de natuur en nodig geïnteresseerden uit om dat op hetzelfde moment ook te doen. Op eenvoudig verzoek bezorg ik je graag een kort draaiboek met een aandachtsoefening voor onderweg en een creatieve opdracht voor thuis. Op die manier kunnen wij ons die dag toch met elkaar en met de natuur verbinden.

Vind je dat een goed idee? Het draaiboek is gratis. Ik nodig je uit om jouw creatieve oogst te delen: met je huisgenoten, op je blog, je Facebook profiel, de FB groep ’t SchrijfNest online. Ik zou het ook heel fijn vinden mocht je je oogst van die dag via mail aan mij bezorgen om het te delen op de blog ’t SchrijfNest.

Een hartelijke groet, Viviane Van Pottelberghe

foto: ©vivapo
Laatste wijziging: 19/10/2020

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: