Mijmeren op papier 9/10/2020

Omdat ik er op 6 oktober niet zelf kon bij zijn ga ik vandaag – 9 oktober –schrijvend naar kunst kijken op de tentoonstelling SANT2020 in de Hendrik Pickeryzaal, Belfort, Markt te Brugge, waar ik me om 16u laat inspireren door actuele beeldende kunst (*).

PRAKTISCH
Misschien ontmoet ik jou dààr, misschien ging je op een ander moment met het draaiboek op zak. Misschien ga je nog op een ander moment (reserveren kan nog tot 18 oktober) en ben jij geïnteresseerd in het draaiboek dat ik voor ’t SchrijfNest van 6 oktober had voorbereid. Weet dat jouw schrijfoogst van harte welkom is voor de blog van ’t SchrijfNest.

(*) De tweejaarlijkse kunstwedstrijd SANT promoot Brugs talent in de actuele beeldende kunst. Ditmaal is de centrale gast de in 2016 overleden kunstenaar Ignace Bernolet. In het midden van de historische ruimte tonen we een staalkaart van zijn werk. Daarrond worden de kunstwerken van de kunstenaars van SANT2020 tentoon gesteld.

Een hartelijke groet,
Viviane Van Pottelberghe

Bron afbeeldingen: ©vivapo

Geplaatst op 9/10/2020

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: