Mijmeren op papier 6/10/2020

VOLZET

Het thema op 6 oktober is schrijvend naar kunst kijken. Daarvoor neem ik ’t SchrijfNest mee naar de tentoonstelling SANT2020 in de Hendrik Pickeryzaal, Belfort, Markt te Brugge, waar we ons van 14u tot 16u30 laten inspireren door actuele beeldende kunst (*).

PRAKTISCH
Er wordt rekening gehouden met voorschriften voor veiligheid en hygiëne: we dragen een mondkapje tijdens het bezoek aan de installaties, we volgen het aangegeven traject, het aantal deelnemers wordt beperkt tot VIER en tijdens het schrijven en het delen houden we anderhalve meter afstand.

WAT BRENG JE MEE?
Naast een mondkapje breng je een schrift of dagboek met een harde kaft ( bij voorkeur gelijnd papier) mee en je favoriete pen.
Ook handig: de schrijfvormen die je reeds eerder in een draaiboek hebt ontvangen of het werkboekje ‘schrijfvormen van a tot z’.

WIE BEGELEIDT?
Viviane Van Pottelberghe

WAT KOST HET?
Deze activiteit wordt gratis aangeboden.

WAAR INSCHRIJVEN?
Indien interesse, aarzel niet langer om je in te schrijven via het contactformulier, gezien het aantal deelnemers tot VIER personen beperkt is. Ik zorg voor de gezamenlijke reservering bij het Cultuurcentrum en bevestig dan jouw inschrijving.

WAAR SPREKEN WE AF?
Om 13u55 op de binnenplaats van het Belfort, Markt Brugge

(*) De tweejaarlijkse kunstwedstrijd SANT promoot Brugs talent in de actuele beeldende kunst. Ditmaal is de centrale gast de in 2016 overleden kunstenaar Ignace Bernolet. In het midden van de historische ruimte tonen we een staalkaart van zijn werk. Daarrond worden de kunstwerken van de kunstenaars van SANT2020 tentoon gesteld.

Van harte welkom!
Viviane Van Pottelberghe

Bron afbeeldingen: ©vivapo

Geplaatst op 22/9/2020

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: