’t SchrijfNest in de bib te Beernem op 27/8/2020

Op donderdag 27 augustus laten we ons met ’t SchrijfNest inspireren door de
Verzamelde onnozelheden uit het potlood van Bert Dombrecht

In de bib van Beernem kon je de hele zomer een selectie ontroerend en humoristisch illustratiewerk van Bert Dombrecht (*) bewonderen. Vooral zijn laatste werken, waarin hij de corona-crisis met een knipoog belicht, spelen in op de actualiteit.

PRAKTISCH
Er wordt rekening gehouden met voorschriften voor veiligheid en hygiëne: in de bib en de leeszaal dragen we een mondkapje en houden we anderhalve meter afstand.
Bij goed weer schrijven en delen we onze schrijfoogst in de tuin van de bib.

WAT BRENG JE MEE?
Naast een mondkapje breng je een schrift of dagboek met een harde kaft ( bij voorkeur gelijnd papier) mee en je favoriete pen.
Ook handig: de schrijfvormen die je reeds eerder in een draaiboek hebt ontvangen of het werkboekje ‘schrijfvormen van a tot z’.

WIE BEGELEIDT?
Viviane Van Pottelberghe, schrijfanimator bij vivapo

WAT KOST HET?
10 euro voor de begeleiding, ter plaatse te vereffenen via betaal App; indien cash: gepast geld. Er is koffie en water beschikbaar in de bib; voorzie hiervoor wat kleingeld.

WAAR INSCHRIJVEN?
Om het anderhalvemeterente kunnen waarborgen is het aantal deelnemers beperkt.
Indien interesse, aarzel niet langer om je in te schrijven via mail.

WAAR SPREKEN WE AF?
om 13u50 aan de bib in de C. Marichalstraat 1, 8730 Beernem 
Toon op kaart

(*) Bert studeerde grafische en digitale vormgeving en werkt als zelfstandig illustrator, animator en vormgever. Zijn boeken werden reeds vertaald in de Scandinavische landen en in Korea. Met ‘Angèle de verschrikkelijke’ won hij samen met Tine Mortier, die het boek schreef, de Nederlandse ‘Vlag en Wimpel’, prijs voor het beste kinderboek.

Bron afbeeldingen:
– inzet: ©Bert Dombrecht
– foto: ©Ann Hudders
– logo: ©vivapo

Van harte welkom!
Viviane Van Pottelberghe, schrijfanimator bij

VivLogoDefinitief

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: