’t SchrijfNest online (facebook)

P1180180Ten gevolge van de maatregelen die door de overheid werden genomen na de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) in ons land werden de reeds geplande activiteiten van vivapo van midden maart tot eind juni geannuleerd: de activiteiten van vv-vivapo (vrienden van vivapo) en de sessies van ’t SchrijfNest bij vivapo en op verplaatsing.

De schrijfworkshops werden vervangen door online activiteiten:

In deze Facebook groep werden sinds 9 april dagelijks één of meer eenvoudige schrijfopdrachten aangereikt. De schrijfvorm(*) werd telkens in het kort uitgelegd. Eigen teksten mochten worden gedeeld.

Nu de maatregelen rond COVID-19 versoepelen wil ik afscheid nemen van het woord quarantaine.
De privé Facebook groep blijft bestaan, zij het onder de nieuwe naam ’t SchrijfNest online en dit vanaf 1 juni 2020 (**).

Het doel van deze privé groep is om elkaar te inspireren door het delen van woord en beeld en mensen te verenigen die ’t SchrijfNest kennen en de regels ervan respecteren:
– wie een eigen tekst deelt geeft geen uitleg
– wie een tekst leest geeft geen kritiek.

Lid worden van deze groep is gratis, indien gewenst kan je kan op elk ogenblik de groep weer verlaten.

Elk lid:

Het is mijn bedoeling om de activiteit op de drie laatstgenoemde FB groepen die ik beheer, te laten uitdoven.

Wil je te gelegener tijd een workshop offline volgen? Abonneer je of kijk op de agenda van vivapo.

(*) Voor wie meer info over de gebruikte schrijfvorm wenst, verwijs ik graag naar het tabblad schrijfvormen op de blog Mijmeren op papier of naar het werkboekje Schrijfvormen van a tot z (verkrijgbaar bij mij of via bol.com).

(**) Wil je automatisch lid blijven van de FB groep ’t SchrijfNest online (voorheen ’t SchrijfNest in quarantaine) maar deelde je nog geen eigen tekst, dan kan dit nog tot eind mei.

Aarzel niet om mij te contacteren mocht je nog vragen hebben.

Een hartelijke groet,
Viviane Van Pottelberghe, schrijfanimator

22 mei 2020
Foto: ©vivapo