nieuw: vv-vivapo

nageba00

vv-vivapo wordt een club vrienden van vivapo die interesse hebben voor activiteiten die mij tot op heden inspireerden voor ’t SchrijfNest op verplaatsing. Op deze website vind je een speciaal tabblad met enkele suggesties die regelmatig zullen worden bijgewerkt: vv-vivapo.

Als vriend van vivapo kan je op dat tabblad suggesties voor aanvullingen bezorgen via een invulformulier.

TIPS:
– bezoek regelmatig het tabblad vv-vivapo 
– ‘volg‘ de website van vivapo om via mail verwittigd te worden telkens er een activiteit op deze website wordt aangekondigd.

Viviane Van Pottelberghe
23 februari 2020

 

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: