extra sessie van Mijmeren op papier in tVaartje op 4 augustus

14 juillet - handen 01Het enthousiasme voor Mijmeren op papier blijft groeien naarmate de zomer vordert.  Op 30 juni telde ik drie deelnemers, op 7 juli vier, op 14 juli zeven en voor 21 juli worden er zes deelnemers verwacht.

Op eenvoudig verzoek ben ik bereid – voor zover mijn agenda dit toelaat – om Mijmeren op papier ook op andere data te begeleiden.  Dit is het geval voor zondag 4 augustus.

Voor meer info verwijs ik graag naar de aankondiging op de blog Mijmeren op papier waar je trouwens kan bladeren in de oogst van de deelnemers.

EXTRA: op 4 augustus nemen ook enkele kinderen deel uit de lagere school. Ik voorzie voor hen aparte schrijfopdrachtjes; (groot)ouders betalen voor hen slechts twee euro, met name de bijdrage voor de vzw HandicapArt.

Wil bij de inschrijving (nog mogelijk tot vrijdagavond 2/8) de leeftijd van jouw (klein)kinderen vermelden.

Van harte welkom!

Viviane Van Pottelberghe
16 juli 2019

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: