’t SchrijfNest op 22/5/19

tips voor schrijvers

woensdag 22 mei, van 13.30u tot 16u

troch

Ter vervanging van de klassieke formule van ’t SchrijfNest gaat op verplaatsing nodig ik je uit op de interactieve lezing “tips voor schrijvers” van David Troch (*) in de Van Ackerzaal van de Hoofdbibliotheek Biekorf te Brugge.

Ben je op zoek naar concrete tips en inspiratie voor je eigen kortverhaal? In deze interactieve lezing vertelt de Gentse auteur David Troch hoe je een verhaal van beginzin tot laatste punt opbouwt.

Basis voor de lezing is de verhalenbundel Rue des Regrets. Onder die spraakmakende titel verzamelde David Troch verhalen over mannelijke ik-personages die het op een of andere manier lastig hebben met relaties.

Ga met alle tips naar huis, een gezellige koffiebar of op reis om daar je eigen sprankelende korte verhalen bij elkaar te brouwen.

David Troch (*) is Gents stadsdichter op rust en coördinator vorming bij Creatief Schrijven.

Woensdag 22 mei, van 13.30u tot 16u
Hoofdbibliotheek Biekorf (Van Ackerzaal)
€ 8 (ter plaatse betalen)
online inschrijven

(*) Een jaar geleden – 30 april 2018 – ontmoette ik David Troch voor het eerst te Gent. Chantal Wtterwulghe en ik mochten hem honderd-en-één vragen mochten stellen over zijn ervaringen met het organiseren van een SchrijfNacht voor Creatief Schrijven.  Deze gedachtenwisseling heeft geleid tot vivapo’s eerste SchrijfBuffet©: een SchrijfOntbijt dat plaatsvond te Lissewege op 11 augustus 2018.
Ik ontmoette David Troch een tweede keer bij de voorstelling van zijn verhalenbundel Rue des Regrets in boekhandel Limerick te Gent.
Voor al wie interesse heeft in het schrijven van een eigen kortverhaal is dit een buitenkans. Ik laat die niet aan mij – en aan ’t SchrijfNest – voorbijgaan!

Viviane Van Pottelberghe, schrijfanimator bij

VivLogoDefinitief

 

laatst gewijzigd: 18/4/19

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: