primeur: schrijfvormen van a tot z

Vorig jaar nam vivapo voor de eerste keer als standhouder deel aan de sfeervolle gezondheidsbeurs ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’, afgekort NaGeBa-beurs. Bezoekers werden toen aangemoedigd om samen het langste NaGeBa-beurs-gedicht te schrijven. Op zondag 24 maart 2019 neemt vivapo opnieuw deel aan deze sfeervolle beurs, waarvoor zich 61 standhouders hebben ingeschreven. Het adres: Diocesaan centrum Groenhove, Bosdreef 5 8820 Torhout.

Een primeur voor de volgers van deze website:

Ik hoop je op deze beurs te mogen verwelkomen. Breng je een bezoek aan de stand van vivapo dan kan je gratis een partijtje elfjes pingpongt© spelen en zo meeschrijven aan het 2° NaGeBa-beurs-gedicht (een elfje is een gedichtje met elf woorden). Als dank voor jouw medewerking kom je in aanmerking voor een gratis exemplaar van vivapo’s eerste werkboek dat onder de deelnemers zal worden verloot:

Mijmeren op papier
– schrijfvormen van a tot z –

vivapo poster van a tot z
Dit is een afbeelding van de poster voor de beurs. De cover van het werkboek is voor een volgende primeur!

Net als vorig jaar zal Nicole (links op de foto) mij de ganse dag assisteren op de stand van vivapo. Kom gerust eens langs voor een glimlach of een babbel of om een handje toe te steken. Zoals dat vorig jaar het geval was wordt ook op 24 maart alle hulp ten zeerste gewaardeerd!

nageba07

 

Viviane Van Pottelberghe – 22 februari 2019

Toegangsprijzen:
kinderen (-12j): gratis
volwassenen: € 5,-
60+: € 3,-

 

 

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

3 gedachten over “primeur: schrijfvormen van a tot z”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: