vivapo op de NaGeBa-beurs – 24 maart 2019

nageba02

organiseert jaarlijks de gezondheidsbeurs ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’, kortom de NaGeBa-beurs.

De vzw heeft hiermee in de eerste plaats tot doel om mensen te verbinden. Verbinden met zichzelf, met elkaar, maar evenzeer ook met de natuur. Niet alleen de bezoekers met de standhouders, maar ook de bezoekers onderling alsook de standhouders onderling.

Daarnaast wil NaGeBa vzw ook mensen inspireren en bewust maken van een gezonde levensstijl. En we zien dat heel breed: van gezonde voeding tot gezond bewegen, van complementaire behandelingen tot natuurlijke producten en materialen, van opleidingen tot interessante lectuur, enz.

De NaGeBa-beurs is uniek in zijn soort: zo krijgt bijvoorbeeld elke standhouder dezelfde grootte van stand. Ook de openheid binnen de beurs valt meteen op. En het meest kenmerkend is dat elke standhouder uniek is met zijn aanbod. Op die manier krijgt de bezoeker een enorme diversiteit te zien van producten en diensten. Voor de editie 2019 zijn er maar liefst 56 standhouders. En daar zijn we met ons NaGeBa-team fier op.

De ganse dag zijn er ook tal van gratis demonstraties waaronder yoga, gongyoga, lachyoga en dans. Of wat dacht je van een demo hoe je je eigen lippenbalsem maakt? Of… je eigen kruidenshampoo?

En niet onbelangrijk: de eerste 50 bezoekers verwelkomen we graag met een goodiebag gifts en kortingsbonnen.

Je bent dus van harte welkom op deze sfeervolle gezondheidsbeurs ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.

Vorig jaar nam vivapo voor de eerste keer als standhouder deel aan deze beurs. Bezoekers werden aangemoedigd om samen het langste NaGeBa-beurs-gedicht te schrijven.

Op zondag 24 maart 2019 neemt vivapo opnieuw deel aan de NaGeBa-beurs. Breng je een bezoek aan de stand van vivapo dan kan je gratis een partijtje elfjes pingpongt© spelen en zo meeschrijven aan het 2° NaGeBa-beurs-gedicht. Je ontvangt achteraf het gedicht in je digitale brievenbus!

Ik hoop je op de stand van vivapo te mogen verwelkomen!

Toegangsprijzen:
kinderen (-12j): gratis
volwassenen: € 5,-
60+: € 3,-

Hieronder vind je wat sfeerfoto’s tijdens de opbouw van de stand en tijdens de beurs zelf.

 

 

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

3 gedachten over “vivapo op de NaGeBa-beurs – 24 maart 2019”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: