Geheime relatie

In januari 2018 schreef ik Geheime relatie, een kort verhaal als bijdrage voor de bijeenkomst van een kleine groep taalminnaars die maandelijks samen komen. Voor dit verhaal vertrok ik van een Six Word Story (Zes Woorden Verhaal) van Lize Liesbeth: ‘De vermiste sok had een relatie’.

Tijdens de Boekenbeurs had Creatief Schrijven vzw “Six Word Stories” verzameld. Elke dag koos een expert uit het boekenvak zijn/haar favoriete Six Word Story op dwarsboom.be. Vervolgens daagde Azertyfactor geïnteresseerden uit om aan de slag te gaan met één van de 14 winnende Six Word Stories. Zo’n Six Word Story diende als openingszin van een kort verhaal dat maximaal 500 woorden telt. Iedere deelnemer mocht één, twee of drie verhalen insturen.

Vandaag kreeg ik deze reactie van An Leenders, directeur van Creatief Schrijven vzw:

Schermafbeelding 2018-05-23 om 16.59.12

Schermafbeelding 2018-05-23 om 16.52.38

Ik ben heel erg blij ben met deze reactie. Ik ben mijn collega-taalminnaars heel dankbaar, want zonder hun aanmoediging en opbouwende kritiek zou ik het niet aangedurfd hebben om Geheime relatie in te dienen.

Dit bevestigt nogmaals de kracht van samen schrijven.
vivapo biedt een forum aan om jezelf en anderen schrijvend te ontmoeten.

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 23 mei 2018

 

Auteur: Viviane Van Pottelberghe

Van oktober 2006 tot september 2020 begeleidde ik voor vivapo activiteiten als zelfstandige in bijberoep; vanaf 1 oktober 2020 gebeurt dat als vrijwilliger. Vanaf 2023 ben ik gestart met een nieuwe website https://vivapo.be die mijn vroegere blogs - ook die van 't SchrijfNest - zal bundelen.

%d bloggers liken dit: